System Publikacji Aktualności (SPA)

30.04.2025

Uprzejmie informujemy, że wszystkie treści przeznaczone do publikacji na stronie internetowej lub w mediach społecznościowych Filii UwB w Wilnie należy zgłaszać wyłącznie za pośrednictwem dedykowanego Systemu Publikacji Aktualności (SPA):
https://spa.uwb.edu.pl/

Jak to działa?

  • Zgłoszenie odbywa się za pośrednictwem systemu SPA, bez potrzeby dodatkowego kontaktu mailowego.
  • Przesłana treść trafia bezpośrednio do administratorów strony internetowej Filii UwB w Wilnie, co znacznie usprawnia proces publikacji.
  • W systemie dostępna jest szczegółowa instrukcja, która krok po kroku przeprowadza przez cały proces zgłoszenia.

Rodzaje treści publikowanych na stronie Filii UwB w Wilnie

Strona internetowa Filii UwB w Wilnie zawiera trzy główne kategorie treści:

  • Aktualności – informacje o wydarzeniach, które już się odbyły, w których uczestniczyli członkowie społeczności akademickiej, lub które warto podsumować i udostępnić szerszemu gronu.
  • Ogłoszenia – zapowiedzi wydarzeń i działań, które mają się dopiero odbyć.
  • Inne – treści, które nie mieszczą się w powyższych kategoriach. W przypadku zgłoszenia materiału, który nie jest oczywisty pod względem przypisania do kategorii, prosimy o kontakt z administratorami strony w celu doprecyzowania potrzeb i oczekiwań.

Prosimy o zapoznanie się z nowym sposobem zgłaszania publikacji i jego konsekwentne stosowanie. Stosowanie systemu pozwoli nam wszystkim zaoszczędzić czas i usprawnić proces publikacji.

Pliki do pobrania
instrukcja_spa.pdf 34.54KB [ .pdf ]
©2022 Wszystkie prawa zastrzeżone.

W ramach naszego serwisu www stosujemy pliki cookies zapisywane na urządzeniu użytkownika w celu dostosowania zachowania serwisu do indywidualnych preferencji użytkownika oraz w celach statystycznych. Użytkownik ma możliwość samodzielnej zmiany ustawień dotyczących cookies w swojej przeglądarce internetowej. Więcej informacji można znaleźć w Polityce Prywatności Uniwersytetu w Białymstoku. Korzystając ze strony wyrażają Państwo zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z ustawieniami przeglądarki.